A mennyisg az tel neve utn zrjelben tallhat
disznzsr (1 tk) 1,5
flzsros margarin (2tk) 1
frlszros margarin (100g) 10
majonz light (1dl) 8
majonz 25% (1ek) 1
majonz 50% (2tk) 1
majonz 80% (1tk) 1
nvnyi margarin (1tk) 1
nvnyi olaj (1tk) 1
saltantet (2ek) 3
vaj (100g) 20
vaj (1tk) 1
flzsros margarin (100g) 10
olaj (1tk) 1
ketchup (100ml) 2
angolszalonna (100g) 14
csszrszalonna (100g) 18
kolozsvri szalonna (100g) 18
libazsr (100g) 27
margarin (Rama) (100g) 21
margainr st (100g) 23
napraforg-, tkmag-, szjaolaj (100g) 27
sertszsr (100g) 27
szalonna, cscsi (100g) 23
szalonna, fstlt (100g) 20
teavaj (100g) 22
tepert (100g) 23
vaj, szendvics (100g) 19
vajkrm (100g) 11
szrszalonna (100g) 21 |